Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα οι Έλληνες…

«Στις χώρες του Μνημονίου δεν χωρούν δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα διότι το Μνημόνιο δεν είναι Ενωσιακό Έγγραφο με αποτέλεσμα η Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τους Έλληνες να μην ισχύει». Το σκληρό τους πρόσωπο μας δείχνουν μέρα με τη μέρα οι εταίροι, με αποτέλεσμα, οι Έλληνες να χάνουν όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη τους στο δημιούργημα που λέγεται Ε.Ε.!
Οι εκβιασμοί για Grexit ή Grexident πάνε και έρχονται…
Δεν φοβούνται ούτε το γεγονός ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε το εγχείρημα που λέγεται Ευρώπη μπορεί και να τιναχθεί στον αέρα… Την αποκάλυψη αυτή άλλωστε την έκανε πρόσφατα και ο Μοσκοβισί ο οποίος… ερωτηθείς αν η Ευρώπη αντέχει Grexit, απάντησε: «Η Ευρωζώνη είναι σε καλύτερη θέση από δύο χρόνια πριν. Ωστόσο τυχόν έξοδος θα προκαλέσει μεγάλη πολιτική ζημιά καθώς όλοι θα αναρωτιούνται ποιος θα ακολουθήσει».
Δεν τους νοιάζει τίποτα… τους λες ότι σχεδόν το 35% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και εκείνοι βλέπουν την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση ως μονομερή ενέργεια, η οποία μάλιστα, παραβιάζει την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου.

Και σαν να μην φθάνει αυτό, βγαίνει και ο Επίτροπος της Κομισιόν, Κατάινεν και λέει: «Στις χώρες του Μνημονίου δεν χωρούν δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα διότι το Μνημόνιο δεν είναι Ενωσιακό Έγγραφο (δάνειο έδωσε και το ΔΝΤ) με αποτέλεσμα η Χάρτα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τους Έλληνες να μην ισχύει».

Για τα μαγειρέματα των αριθμών εκεί κατά το 2010...
Μιλάμε για αυτούς τους αριθμούς που έφεραν την φτώχεια στην χώρα μας, για να μην λείψει ευρώ από τα ταμεία τους, δεν λένε τίποτα.
Θέλουν απλά εδώ και τώρα να τελειώσουν την ιστορία μας…

topontiki